Βάλε τον κωδικό guest24 για 7% επιπλέον έκπτωση στις ήδη προνομιακές τιμές μας σε Alexander Hair - Addmino-18 - Blumin - Immitec - New Ways - Spell - Psk - Tahe - Vencil - Imel - Ventus.

Αν θες μεγαλύτερη έκπτωση (10%) κάνε εγγραφή στο site μας και βάλε τον κωδικό που θα λάβεις στο email σου.

(Η έκπτωση ισχύει και για τηλεφωνικές παραγγελίες)
*Οι εκπτωτικοί κωδικοί δεν ισχύουν για τα προϊόντα που ανήκουν στα HOT DEALS

Close
(0)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Filters

Όροι χρήσης

Όροι Χρήσης – Πολιτική απορρήτου

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας σύμβασης, ή επισήμανση που επιθυμείτε να κάνετε παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email (info@bodyface.gr). Απαραίτητη είναι η προσεκτική ανάγνωση των προϋποθέσεων και των όρων χρήσης που ακολουθούν και αφορούν τον δικτυακό τόπο bodyface.gr. Κάθε χρήστης ή επισκέπτης της ιστοσελίδας bodyface.gr αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας σύμβασης ώστε να αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα bodyface.gr και στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Το bodyface.gr υποχρεούται να ενημερώνει το παρόν κείμενο για κάθε πιθανή μεταβολή ή κατάργηση όρων που μπορούν να πραγματοποιηθούν μονομερώς ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Επίσης μπορεί να οριστούν ειδικότεροι όροι χρήσης ως μέρος του ευρύτερου συνόλου των όρων χρήσης και σε πιθανή σύγκρουση υπερισχύουν οι ειδικότεροι όροι. Πιθανά δικαιώματα που απορρέουν από τη παρούσα σύμβαση δεν υφίστανται κατάργηση σε περίπτωση μη ασκήσεως του δικαιώματος από bodyface.gr. Καμία ευθύνη δεν φέρεται από bodyface.gr σε περίπτωση παράβασης της παρούσας σύμβασης που οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (σεισμοί, πυρκαγιές, πλημμύρες, ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, αποκλεισμός οδικού δικτύου, δυστυχήματα κλπ).

Οποιοσδήποτε κάνει χρήση του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος προβαίνει στη συγκεκριμένη ενέργεια με δική του αποκλειστικά ευθύνη. Το περιεχόμενο του bodyface.gr δεν κατευθύνει,συμβουλεύει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο άμεσα ή έμμεσα οδηγεί τους χρήστες να διαπράξουν οποιαδήποτε πράξη.

Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην παρεμποδίζει την χρήση του από τρίτους. Οποιοσδήποτε εισέρχεται στο δικτυακό τόπο bodyface.gr υποχρεούται να τον χρησιμοποιεί σύμφωνα με τον νόμο, τα χρηστά ήθη και τους όρους που αναγράφονται στο παρόν κείμενο και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτόν (δικτυακό τόπο), ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών.

Ο δικτυακός τόπος bodyface.gr και οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους επισκέπτες/χρήστες μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να τον χρησιμοποιούν ή να τον επισκέπτονται, καθώς και να συνάπτουν συναλλαγές. Εξαιτίας της μη δυνατότητας ελέγχου της ηλικίας των ατόμων που χρησιμοποιούν ή επισκέπτονται το δικτυακό τόπο, bodyface.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση επίσκεψης και χρήσης από ανήλικα άτομα. Το bodyface.gr καταβάλει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που εξασφαλίζουν την διαθεσιμότητα του δικτυακού τόπου στο κοινό. Εξαιτίας των πολλών παραγόντων που επηρεάζουν τη διαθεσιμότητα του δικτυακού τόπου, τεχνικός εξοπλισμός χρηστών, αριθμός ταυτόχρονων χρηστών κλπ, οι οποίοι ξεφεύγουν δυνατότητας ελέγχου από bodyface.gr υπάρχει δυνατότητα προσωρινής μη διαθεσιμότητας του δικτυακού τόπου σε μερίδα ή σύνολο χρηστών. Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του bodyface.gr για λόγους συντήρησης του δικτυακού τόπου να διακόψει προσωρινά τη λειτουργία του.

Το bodyface.gr δικαιούται ακόμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να μεταβάλλει την φύση και το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου, καθώς και να αναστέλλει ή να διακόπτει πρόσκαιρα ή και μόνιμα την λειτουργία του. Για λόγους που διαφεύγουν τον έλεγχο ή την επιθυμία του bodyface.gr μπορεί να προκληθεί παρεμπόδιση της λειτουργίας, να ανασταλεί ακόμα και να διακοπεί.

Έχει πραγματοποιηθεί μεγάλη προσπάθεια ώστε οι πληροφορίες και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δικτυακού τόπου να χαρακτηρίζονται από ακρίβεια, πληρότητα, εγκυρότητα και σαφήνεια. Το bodyface.gr δεν εγγυάται, ούτε φέρει ευθύνη έναντι επισκεπτών και χρηστών για την ασφάλεια και το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου. Είσοδος στο δικτυακό τόπο bodyface.gr σημαίνει και αυτόματα αποδοχή από τον επισκέπτη ή χρήστη ότι το bodyface.gr δεν εγγυάται , ούτε ευθύνεται για την ασφάλεια και το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου bodyface.gr. Αποδοχή των όρων σημαίνει αυτόματα και αποδοχής της αδυναμίας του bodyface.gr να ελέγξει το συνολικό περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του συγκεκριμένου δικτυακού τόπου. Επιπροσθέτως το bodyface.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι χρήση με οποιονδήποτε τρόπο από τους επισκέπτες, χρήστες και πελάτες υλικού οποιασδήποτε μορφής ή πληροφοριών ότι δεν προσβάλλουν δικαιώματα τρίτων. Ο χρήστης ή επισκέπτης της σελίδας είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη προστασία από ιούς και κακόβουλα λογισμικά και ο μόνος αρμόδιος ώστε να χρησιμοποιεί λογισμικό προστασίας έναντι τέτοιων επιθέσεων.

Το bodyface.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για παρενέργειες ή ζημίες που προκλήθηκαν από την χρήση προϊόντων που οφείλονται σε μη ορθή επιλογή προϊόντων ή μη ενδεδειγμένη χρήση από τον επισκέπτη της σελίδας όπως επίσης και από υπαιτιότητα του κατασκευαστή (κατά την παραγωγή ή την πληροφόρηση του κοινού). Πιθανό ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται με την προϋπόθεση ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων.

Καμία ευθύνη δεν φέρει το bodyface.gr σε περιπτώσεις ελλείψεων στη διαθεσιμότητα προϊόντων που οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας (πυρκαγιά, απεργίες, καιρικά φαινόμενα, κακόβουλες ενέργειες τρίτων κλπ) και δεν μπορούν να οφείλονται σε υπαιτιότητα του bodyface.gr. Καμία ευθύνη δεν φέρει το bodyface.gr σε περιπτώσεις προσωρινής ή μόνιμης αδυναμίας παροχής υπηρεσιών και σε περιπτώσεις αργοπορίας στην εκτέλεση και παράδοση των παραγγελιών οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας (πυρκαγιά, απεργίες, καιρικά φαινόμενα, κακόβουλες ενέργειες τρίτων, μη σωστή λειτουργία συνεργατών, καταστροφή προϊόντων κατά τη μεταφορά ή πριν τη παράδοση, απαραίτητα εργαλεία ή υπηρεσίες που αφορούν τη σωστή λειτουργία του bodyface.gr κλπ) και δεν μπορούν να οφείλονται σε υπαιτιότητα του bodyface.gr.

Το bodyface.gr δεν φέρει ευθύνη για κακή κατάσταση των προϊόντων εφόσον αυτή δεν οφείλεται σε πλημμελή φύλαξη των προϊόντων στους χώρους του bodyface.gr και εφόσον είχαν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα από τη πλευρά του το bodyface.gr.

Οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή παρέχεται από το bodyface.gr δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την παροχή υπηρεσιών από επαγγελματίες ιατρούς. Ο χρήστης του bodyface.gr οφείλει να ακολουθεί ιατρική παρακολούθηση για την αντιμετώπιση πιθανόν προβλημάτων υγείας και καθημερινών θεμάτων που βιώνει. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις των χρηστών βασίζονται αποκλειστικά στα στοιχεία που δίνει ο ίδιος ο χρήστης και το bodyface.gr δεν υποχρεούται να τα επιβεβαιώσει αναλαμβάνοντας ο χρήστης τη πλήρη ευθύνη για λανθασμένη πληροφόρηση που οφείλεται σε αναληθή, ανακριβή, και ελλειπή στοιχεία που παρέχει ο χρήστης στο bodyface.gr.

Το πλήρες περιεχόμενο του δικτυακού τόπου bodyface.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία εκτός και δηλώνεται διαφορετικά για συγκεκριμένα δικαιώματα τρίτων.

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την υπηρεσία ή να τη διακόψει προσωρινά ή μόνιμα, με ή δίχως προειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση που ο πελάτης κάνει χρήση των υπηρεσιών του τo bodyface.gr, θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους αναγραφόμενους όρους χρήσεως και αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα το bodyface.gr δεν φέρει ευθύνη απέναντι στο πελάτη για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναβολή ή διακοπή παροχής της υπηρεσίας.Εάν επιλέξουμε να αλλάξουμε την πολιτική μας για τους Όρους Ασφαλείας, θα ενημερώσουμε την σελίδα αυτή με τις αλλαγές, έτσι ώστε να είστε πάντα ενήμεροι. Εάν δεν νιώθετε άνετα, με όποιες από τις αλλαγές γίνονται, μπορείτε να απομακρύνετε τα προσωπικά σας στοιχεία από το bodyface.gr .

Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω internet, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί να απεικονίζουν διαφορετικές συσκευασίες απο τις συσκευασίες που διατίθενται σύμφωνα με την εκάστοτε διαθεσιμότητα.

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει εφόσον η παραγγελία δεν βρίσκεται στη κατάσταση της αποστολής προς τον παραλήπτη (να έχει παραδοθεί από το bodyface.gr στον συνεργάτη που θα πραγματοποιήσει τη παράδοση). Στη περίπτωση μη ενημέρωσης μέσω email στο info@bodyface.gr για την ακύρωση της παραγγελίας σε χρονικό διάστημα που είναι δυνατή η ακύρωση και εν συνεχεία σε μη παραλαβή της παραγγελίας από το παραλήπτη το bodyface.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποστολή νέας παραγγελίας προς το συγκεκριμένο παραλήπτη ή να απαιτήσει πληρωμή της παραγγελίας πριν την παράδοση της. Μη παραλαβή παραγγελίας από το παραλήπτη σε οποιαδήποτε περίπτωση δίνει το δικαίωμα στο bodyface.gr να αρνηθεί την αποστολή νέας παραγγελίας προς το συγκεκριμένο παραλήπτη ή να απαιτήσει πληρωμή της παραγγελίας πριν την παράδοση της.

Ο καταναλωτής μπορεί να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση πώλησης μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την στιγμή που παραλαμβάνει το προϊόν, εφόσον δεν έχει προβεί σε χρήση του προϊόντος. Τα μεταφορικά επιστροφής του προϊόντος βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το bodyface.gr σέβεται απόλυτα τα προσωπικά στοιχεία σας και τα χρησιμοποιεί μόνον για να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και ουσιαστική πληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα που παρέχουμε.

Λαμβάνουμε, συλλέγουμε και αποθηκεύουμε πληροφορίες εισάγετε στην ιστοσελίδα μας ή μας παρέχετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Επιπλέον, συλλέγουμε τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP) που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο Internet. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία λογισμικού για τη μέτρηση και τη συλλογή πληροφοριών περιόδου σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων των χρόνων απόκρισης σελίδας, της διάρκειας των επισκέψεων σε ορισμένες σελίδες, των πληροφοριών αλληλεπίδρασης σελίδας και των μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την περιήγηση μακριά από τη σελίδα. Συλλέγουμε επίσης προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του κωδικού πρόσβασης, των επικοινωνιών).

Όταν πραγματοποιείτε αγορά προϊόντος, εγγράφεστε συνδρομητής στο Bodyface ή στέλνετε ένα μήνυμα μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας, ως μέρος της διαδικασίας, συλλέγουμε τις απαραίτητες προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε, τις διατηρούμε και τις ενημερώνουμε για τον απαραιτήτως αναγκαίο χρόνο και για καθορισμένους και νόμιμους σκοπούς, σύμφωνα με τις επιταγές του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (ΕΕ) GDPR, όπως συμπληρώνεται από την σχετική εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Οι αριθμοί και τα στοιχεία των πιστωτικών-χρεωστικών καρτών δεν αποθηκεύονται ή επεξεργάζονται στο site μας αλλά οι συναλλαγές γίνονται μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας.

Σε καμία περίπτωση τα προσωπικά σας στοιχεία δεν ενοικιάζονται, πωλούνται, μεταβιβάζονται ή δημοσιοποιούνται.

Συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες για τους ακόλουθους σκοπούς:

Για να μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που επιλέξατε (αγορά, πληροφόρηση, συμμετοχή σε διαγωνισμούς κλπ).

Για να μπορούμε να επικοινωνούμε με τους επισκέπτες και τους χρήστες μας με γενικές ή εξατομικευμένες ειδοποιήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας.

Δημιουργία συγκεντρωτικών στατιστικών δεδομένων και άλλων συγκεντρωτικών ή / και συναγόμενων μη προσωπικών πληροφοριών, τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εμείς ή οι επιχειρηματικοί εταίροι μας για την παροχή και βελτίωση των αντίστοιχων υπηρεσιών μας.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

Οι SMTP διακομιστές που χρησιμοποιεί το Bodyface, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση τύπου SHA-2, 256-bit πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου.

Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποθηκεύεται σε ασφαλείς διακομιστές και αποκρυπτογραφούνται από τοπικούς υπολογιστές πίσω από ένα τείχος προστασίας.

Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε μας, να στείλετε τις απόψεις σας μέσω ερευνών ή ερωτηματολογίων, ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να εφαρμόσουμε τους ισχύοντες εθνικούς νόμους και οποιαδήποτε συμφωνία μπορεί να έχουμε μαζί σας. Για τους σκοπούς αυτούς, μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, μηνυμάτων κειμένου και ταχυδρομείου.

Κάθε στιγμή μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτή την επικοινωνία επιλέγοντας την δυνατότητα απεγγραφής στη φόρμα επικοινωνίας.

Ο ιστότοπος του Bodyface χρησιμοποιεί cookies, λεπτομέρειες για τα οποία μπορείτε να βρείτε στους οδηγούς προγραμματιστών της Google και του Facebook.

Τα cookies που χρησιμοποιούμε συλλέγουν στατιστικές πληροφορίες για την κίνηση στον ιστότοπό μας και μας βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών που χρειάζεστε για να σας παρέχουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης και πληροφόρηση σχετικά με τις εκπαιδευτικές μας δραστηριότητες. Τα cookies μπορούν ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιηθούν στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή, οπότε παρακαλούμε να την επανεξετάζετε συχνά. Οι αλλαγές και διευκρινίσεις θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους στον ιστότοπο.

Εάν επιθυμείτε: να έχετε πρόσβαση, να διορθώσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες έχουμε σχετικά με εσάς, στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@bodyface.gr .

Υπεύθυνος Τήρησης και Επεξεργασίας Δεδομένων: PSK IKE