Βάλε τον κωδικό guest24 για 7% επιπλέον έκπτωση στις ήδη προνομιακές τιμές μας σε Alexander Hair - Addmino-18 - Blumin - Immitec - New Ways - Spell - Psk - Tahe - Vencil - Imel - Ventus.

Αν θες μεγαλύτερη έκπτωση (10%) κάνε εγγραφή στο site μας και βάλε τον κωδικό που θα λάβεις στο email σου.

(Η έκπτωση ισχύει και για τηλεφωνικές παραγγελίες)
*Οι εκπτωτικοί κωδικοί δεν ισχύουν για τα προϊόντα που ανήκουν στα HOT DEALS

Close
(0)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Filters

Πολιτική Επιστροφών - Ακυρώσεων

 

Πολιτική Επιστροφών:

 

Επιστροφές αγορών γίνονται δεκτές μόνο στην αρχική συσκευασία των προϊόντων και αν διαθέτουν ταινία ασφαλείας να μην έχει παραβιαστεί.

 

Κατεστραμμένες συσκευασίες ή προϊόντα δεν γίνονται δεκτά για επιστροφή καθώς και προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μέσα σε διάστημα δεκαπέντε ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

 

Τα έξοδα αποστολής για επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Η επιστροφή μπορεί να γίνει με δικά του μέσα ή μέσω μεταφορικών εταιρειών δικής του επιλογής.

 

Απαραίτητα να συνοδεύονται με το παραστατικό που έχει εκδοθεί και συνοδεύει τα προϊόντα.

 

Προαπαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία πριν από κάθε επιστροφή.

 

Σε περίπτωση λάθους που οφείλεται σε αποστολή διαφορετικού προϊόντος (βάσει της παραγγελίας που έχετε κάνει μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα) από την εταιρεία μας ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής και η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αντικατάσταση του προϊόντος.

 

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγαπημένων της φίλων-πελατών.

 

Υπεύθυνη για ελαττωματικά προϊόντα που καλύπτονται από εγγύηση είναι η ελληνική αντιπροσωπεία του εκάστοτε προϊόντος.

 

 

Πολιτική Ακυρώσεων:

 

Σε περίπτωση που θέλετε ν’ ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα μας τηλεφωνικά ή με email (2111822274-5) για να μας ενημερώσετε σχετικά. Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μόνο αν δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με αποστολή του αριθμού λογαριασμού σας με email στο info@bodyface.gr. Προσοχή είναι πολύ σημαντικό στο email να αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας, καθώς και το ονοματεπώνυμο που έχετε χρησιμοποιήσει στην παραγγελία.