Βάλε τον κωδικό guest24 για 7% επιπλέον έκπτωση στις ήδη προνομιακές τιμές μας σε Alexander Hair - Addmino-18 - Blumin - Immitec - New Ways - Spell - Psk - Tahe - Vencil - Imel - Ventus.

Αν θες μεγαλύτερη έκπτωση (10%) κάνε εγγραφή στο site μας και βάλε τον κωδικό που θα λάβεις στο email σου.

(Η έκπτωση ισχύει και για τηλεφωνικές παραγγελίες)
*Οι εκπτωτικοί κωδικοί δεν ισχύουν για τα προϊόντα που ανήκουν στα HOT DEALS

Close
(0)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Filters

Τα βήματα για ένα σωστό καθαρισμό προσώπου

Τα βήματα για ένα σωστό καθαρισμό προσώπου

Τα βήματα για ένα σωστό καθαρισμό προσώπου

 


O καθαρισμός του προσώπου είναι ένα ουσιαστικό βήμα για τη διατήρηση υγιούς δέρματος και την πρόληψη δερματικών προβλημάτων. Συνιστάται να καθαρίζετε το πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ, για να διατηρείτε το δέρμα σας στα καλύτερά του.

 

Οι λόγοι για τους οποίους είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο αποτελεσματικός καθαρισμός του προσώπου είναι οι εξής:


Αφαιρεί ρύπους: Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, το δέρμα μας έρχεται σε επαφή με διάφορους ρύπους, βακτήρια και επιμολύνσεις που μπορεί να φράξουν τους πόρους και να προκαλέσουν επιμολύνσεις. Ο καθαρισμός του προσώπου τα απομακρύνει και βοηθά να διατηρείται το δέρμα καθαρό.


Αποτρέπει την ακμή: Εάν δεν καθαρίζετε το πρόσωπό σας τακτικά, οι πόροι σας μπορεί να φράξουν με σμήγμα, νεκρά κύτταρα και βακτήρια, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε εξάρσεις ακμής.


Βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας του pH του δέρματος και κατά συνέπεια στην πρόληψη ερεθισμών, φλεγμονών και ξηρότητας


Επιτρέπει την καλύτερη απορρόφηση των συστατικών των προϊόντων περιποίησης: Όταν το πρόσωπό σας είναι καθαρό, το δέρμα σας μπορεί να απορροφήσει καλύτερα τα ενεργά συστατικά των προϊόντων που εφαρμόζετε, καθιστώντας τα πιο αποτελεσματικά.


Συμβάλλει στη βελτίωση της όψης του δέρματος: Ο τακτικός καθαρισμός μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της υγιούς επιδερμίδας αφαιρώντας την περίσσεια λιπαρότητας και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και οδηγώντας σε μια πιο φωτεινή, και λαμπερή επιδερμίδα.

 

 

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για μια σωστή ρουτίνα καθαρισμού προσώπου είναι τα εξής:

 

 

1. Πλύνετε τα χέρια σας: Ξεκινήστε πλένοντας τα χέρια σας με σαπούνι και ζεστό νερό για να αφαιρέσετε τυχόν βακτήρια και ρύπους.

 

2. Αφαιρέστε το μακιγιάζ: Εάν φοράτε μακιγιάζ, χρησιμοποιήστε νερό micellar ή λάδι καθαρισμού για να το αφαιρέσετε, χρησιμοποιώντας βαμβάκι ή δίσκους ντεμακιγιάζ, απαλά χωρίς να τραβάτε το δέρμα σας.

 

Σας προτείνουμε το TAHE INTENSE MICELAR WATER που καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά, απομακρύνοντας το μακιγιάζ, ενώ παράλληλα αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και φρέσκο, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας στο τελείωμα.

 

3. Βρέξτε το πρόσωπό σας: Ρίξτε το πρόσωπό σας ζεστό νερό (ελαφρώς ζεστό όχι καυτό) για να προετοιμάσετε το δέρμα σας για καθαρισμό.

 

4. Εφαρμόστε καθαριστικό: Πάρτε μια μικρή ποσότητα καθαριστικού προσώπου, και απλώστε το στο πρόσωπό σας με κυκλικές κινήσεις. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα καθαριστικό προσώπου που είναι κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός σας και τις ανάγκες του.

 

Αν έχετε κανονική ή μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα, σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε το καθαριστικό προσώπου Vencil softskin liquid με σύνθεση που στοχεύει στον αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας, χωρίς να δημιουργεί αίσθηση τραβήγματος και αφυδάτωση και συστατικά που απομακρύνουν την περίσσεια σμήγματος και λιπαρότητας, χαρίζοντας ενυδατωμένη και ματ επιδερμίδα.

 

Εάν έχετε δέρμα με τάσεις ακμής, αναζητήστε ένα καθαριστικό που περιέχει απολεπιστικούς παράγοντες (πχ σαλικυλικό οξύ) και αντιφλεγμονώδη συστατικά (πχ. αζελαϊκό οξύ), όπως το Vencil Azemax liquid. Πρόκειται για ένα καθαριστικό προσώπου ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της επιδερμίδας με ακμή, με ήπιους επιφανειοδραστικούς παράγοντες και ενεργά συστατικά που συνιστούν στον αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας από σμήγμα, ρύπους, νεκρά κύτταρα και λιπαρότητα και στην αποσυμφόρηση των πόρων, χαρίζοντας ματ τελείωμα.

 

Εάν έχετε ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα, επιλέξτε ένα απαλό, ενυδατικό καθαριστικό. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε πολύ ζεστό νερό ή σκληρά scrub, καθώς αυτά μπορεί να αφαιρέσουν από το δέρμα σας τα φυσικά του έλαια και να προκαλέσουν ερεθισμό και διατάραξη του φραγμού.

 

5. Κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας: Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να κάνετε μασάζ με το καθαριστικό στο δέρμα σας για 30 έως 60 δευτερόλεπτα, εστιάζοντας στο μέτωπο, τη μύτη, τα μάγουλα και το πηγούνι.


6. Ξεβγάλτε: Ξεπλύνετε καλά το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό, φροντίζοντας να αφαιρέσετε όλα τα ίχνη καθαριστικού.


7. Στέγνωμα: Στεγνώστε απαλά το πρόσωπό σας με μια καθαρή πετσέτα, η χαρτομάντηλα μιας χρήσης αποφεύγοντας να τρίβετε ή να τραβάτε το δέρμα.


8. Φροντίδα: Για να ολοκληρώσετε την φροντίδα του δέρματός σας, χρησιμοποιήστε έναν ορό (serum) ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας σας για ενυδάτωση, αντιγήρανση κτλ.

 

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το Vencil Hyper5 serum, που περιέχει 5 είδη υαλουρονικού οξέος και προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση της επιδερμίδας σε βάθος, κλειδώνοντας την υγρασία στο εσωτερικό, ενώ παράλληλα προσδίδει αντιγηραντικά οφέλη.

 

9. Ενυδάτωση: Ολοκληρώστε τη ρουτίνα σας εφαρμόζοντας μια ενυδατική κρέμα για να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο και προστατευμένο. Και σε αυτό το βήμα είναι σημαντικό να επιλέξετε μια κρέμα που ταιριάζει στις ανάγκες του δέρματός σας.

 

TAHE INTENSE MOISTURISING CREAM: Ενυδατική κρέμα με υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο και βελούδινη υφή για ενυδάτωση και θρέψη.

 

Vencil whitening cream: Ενυδατική κρέμα με λευκαντικούς παράγοντες, εκχύλισμα μαργαρίτας και βιταμίνη C, που συμβάλλει στην βελτίωση του άνισου τόνου του δέρματος και στη μείωση των δυσχρωμιών (πανάδες, υπερχρωματισμοί, κηλίδες). 

 

                                          

                                                   

 

Vencil azemax cream: Κρέμα για δέρμα με τάσεις ακμής, με υψηλή συγκέντρωση αζελαϊκού οξέος, που συντελεί στην καταπολέμηση των ατελειών της ακμής και επιπλέον ενεργά συστατικά όπως, το σαλικυλικό οξύ και τη νιασιναμίδη (βιταμίνη Β3), που προσδίδουν κερατολυτικές ιδιότητες και συμβάλλουν στην διάνοιξη των πόρων και εκχυλίσματα με αντιφλεγμονώδεις και ρυθμιστικές ιδιότητες.

 

Vencil hematite cream: Αντιγηραντική κρέμα με εκχύλισμα αιματίτη και βιταμίνη C, για καταπολέμηση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και την αποκατάσταση της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας και επιπλέον ενυδατικά συστατικά (αλόη, πανθενόλη, γλυκερίνη) και δείκτη αντιηλιακής προστασίας SPF 20.

 

 

Vencil acneskin cream: Ενυδατική κρέμα για λιπαρό δέρμα, με συστατικά που συμβάλλουν στη ρύθμιση της έκκρισης λιπαρότητας και προσδίδουν αντιμικροβιακές και ενυδατικές ιδιότητες.

 

H ενσωμάτωση μιας σταθερής ρουτίνας καθαρισμού προσώπου στο καθημερινό σας πρόγραμμα μπορεί να ωφελήσει σημαντικά την υγεία και την εμφάνιση του δέρματός σας. Ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω, μπορείτε να αφαιρέσετε αποτελεσματικά τους ρύπους, τη λιπαρότητα και το μακιγιάζ από το δέρμα σας, ενώ παράλληλα προάγετε την ενυδάτωση και συντελείτε στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης.

Μην ξεχνάτε να επιλέγετε προϊόντα που είναι κατάλληλα για τον τύπο του δέρματός σας και να κάνετε απαλές κινήσεις κατά τον καθαρισμό και το στέγνωμα του προσώπου σας. Με αφοσίωση και φροντίδα, μπορείτε να επιτύχετε μια λαμπερή και υγιής επιδερμίδα που θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση και ομορφιά κάθε μέρα!

Αφήστε το σχόλιό σας